Bemutatkozunk

Magyaros ízek, tradíciók és a faszénen sült grill ételek, folklór hangulat, élő cigányzene, mindez a belváros szívében! Magyaros étterem Budapesten.

Magyaros ízek

Hivatásunknak érezzük a magyar konyha ízeinek népszerűsítését és formálását.

Családi receptek

Receptjeink egytől egyig az otthon ízét hozzák el Budapest belvárosába.

Népi hagyományok

Népi hagyományainkat nem csak akcióinkkal, de szellemiségünkkel is őrizzük.

 

Egészséges ételek

Ételeinket első osztályú, magyar termelők alapanyagaiból készítjük.

Éttermünkről

Magyaros ízek, tradíciók és a faszénen sült grill ételek, folklór hangulat, élő cigányzene, mindez a belváros szívében!

Ha hazai vagy gyermekkorunk ízeire vágyunk, nincs könnyű dolgunk, hiszen Budapesten nem egyszerű olyan hangulatos helyet találni, ahol mindez egy helyen fellelhető.

A Nagy Fa-Tál Konyhájában az otthoni ízeket tálaljuk, mindehhez még hozzáteszünk egy csipetnyi jókedvet és udvarias kiszolgálást, megfűszerezzük a tökéletes helyszínnel és máris kész a megoldás. A Nagy Fa-Tál konyhája igazi magyar étterem Budapest belvárosában, és várja Önöket, ha kedvelik a tradicionális ízeket, finom magyar borokat és minőségi hazai pálinkákat.

Aki keresi a hazai autentikus ízeket, finom minőségi borokat, pálinkákat és a tradicionális hangulatú, Budapest legjobb magyaros éttermét, jó helyen jár!

Étlapunkon olyan jellegzetes magyar ételek vannak, amelyeket magyar családok anyukái, nagyanyái és azok nagymamái készítettek. Fontos számunkra a hazai hagyományos ízek megtartása, laktató és bőséges kínálata. Grill ételeinket látványos faszén grillsütőnkben készítjük frissen, ettől különleges az ízviláguk.

​​Ételeinket kiváló minőségű, friss hazai zöldségekből, húsokból készítjük alapos odafigyeléssel, szakmai hozzáértéssel, modern konyhatechnológiával.

​Éttermünk hangulatát tipikus magyaros, jellegzetes népi kiegészítők határozzák meg, esténként élő cigányzene biztosítja a jókedvet. Emeleti galériánk akár kisebb csoportok összejövetelére is alkalmas. Szívesen látjuk ha kisebb esküvőt, születésnapot, céges vacsorát tervez, vagy éppen osztálytalálkozónak keres helyszínt.

A Nagy Fa-Tál étterem csapata hisz abban, hogy szakmai hozzáértéssel, figyelmességgel, kedvességgel, ízletes ételekkel, jó minőségű italokkal, hangulatos éttermi környezetben olyan élményt tud nyújtani vendégeinek, amire szívesen emlékeznek vissza.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget!

Legfrissebb híreink

Büszkeség: a Restaurant Guru is minket ajánl!

Büszkeség: a Restaurant Guru is minket ajánl!

2019-ben a Nagy Fa-Tál Konyhája (Hungarian Hell's Kitchen) ajánló jelvényt kapott a Restaurant Guru értékelő oldalról! Éttermünket 137-en értékelték már, ami alapján az 5029 budapesti étterem közül a 406. helyet foglalhatjuk el! MIndig nagy öröm számunkra,...

bővebben
Balatoni halászlé Budapest belvárosából

Balatoni halászlé Budapest belvárosából

Szinte mindannyiunk emlékében él egy-egy, a nyaralás során elfogyasztott ételköltemény, amire gondolva még évek múlva is megnyaljuk a szánk szélét. Ha megkívánjuk, gondolatban már legszívesebben úton is vagyunk egy tál levesért. Azonban létezik egy hely, ahol az...

bővebben
A legjobb budapesti éttermek romantikus vacsorához

A legjobb budapesti éttermek romantikus vacsorához

Romantikus retro vacsora a Nagy Fa -Tál étteremben Az első találkozás magazin beválasztatott minket a legjobb Budapesti randi hely válogatásba! A budapesti vendéglátó helyek kiválasztása során alapvető szempont volt számukra, hogy legyenek finomak az ételek és...

bővebben
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Sonka, bárányhús, tojás, torma és a kalács... A feltámadás napja húsvétvasárnap. Ehhez több hiedelem kapcsolódik - egyik szerint a felkelő nap Krisztus feltámadásának bizonyítéka, a másik szerint aki jól figyel, megláthatja benne a Krisztust jelképező bárányt a...

bővebben
Hölgyek! Boldog Nőnapot kívánunk!

Hölgyek! Boldog Nőnapot kívánunk!

Szépséges nők, Jó asszonyok ... Tavasz hajnalán Róluk emlékezünk, A nőkről, kiknek Életünk köszönhetjük. Ki mindent Megtesz értünk, a nő, Dajkál, ápol, És felnevel ő. Hálánk szálljon Lányra, anyára, Ki a családot Összetartja. Szépséges nők, Jó...

bővebben
Magyaros étterem Budapest belvárosában

Magyaros étterem Budapest belvárosában

Étlapunkon olyan jellegzetes magyar ételek vannak amelyeket magyar családok anyukái, nagyanyái és azok nagymamái készítettek. Foglaljon asztalt a Budapest belvárosában elhelyezkedő legjobb magyaros étterembe!

bővebben
Luca napja (december 13.)

Luca napja (december 13.)

Luca-napon régen tilos volt fonni, sütni, mosni. Nem volt ajánlatos kölcsönadni sem, mert az elkért dolgok boszorkányok kezére kerülhettek. Magyar nyelvterületen „gonosz-járó nap”-nak is tartják, ezen a napon különösen a boszorkányok rontása ellen kell védekezni. Luca...

bővebben

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kövessen minket a közösségi oldalakon, hogy elsőként értesüljön újdonságainkról!